Jeanette Nørtoft – Realmæglerne

“Hos RealMæglerne Maiken Nørtoft har vi igennem det sidste halvandet år haft fornøjelsen af kompetent rådgivning og sparring med Startupkonsulenten. Et samarbejde som omhandler fokus på og eksponering af, de ejendomme vi sælger samt af… Læs mere. “Jeanette Nørtoft – Realmæglerne”

Jeanette Nørtoft

Steffen Fjord Kjærulff – KonTur

“Vores samarbejde med Jonas og Co. har eksisteret i flere år, og vi har med stor tilfredshed kunne konstatere hvordan Startupkonsulentens indsats har båret frugt på de sociale medier. Startupkonsulenten yder fantastisk service, har fingeren… Læs mere. “Steffen Fjord Kjærulff – KonTur”

Steffen Fjord.

Ole Lynggaard – Fund & Kunst

“Blot efter 2 ugers samarbejde har vi øget kundegrundlaget på Facebook i en størrelsesorden, vi ikke troede var muligt for så få annoncekroner. Vi kan kun anbefale Startupkonsulenten, som et yderst kompetent firma, der ved… Læs mere. “Ole Lynggaard – Fund & Kunst”

Ole Lynggard

Sune Vestergaard – Aarhus Minigolf

“Jeg har i flere sammenhænge arbejdet sammen med Jonas – og jeg er endnu ikke blevet skuffet! Jeg kan varmt anbefale Startupkonsulenten, hvis du ønsker en seriøs, kompetent og relevant rådgivning. Hermed de bedste anbefalinger… Læs mere. “Sune Vestergaard – Aarhus Minigolf”

Sune Vestergaard

Louise Corneliussen – Bodycool

“Vi troede ikke vores egne øjne! Jonas Wojcik og hele hans team bag Startupkonsulenten har været en gave for os. Facebook har været fundament for vanvittigt mange salg i forretningen. Det er og bliver et… Læs mere. “Louise Corneliussen – Bodycool”

Louise Corneliussen

Eva Gøtzsche – Egolibris.com

“Jonas Wojcik og hans team er utrolig servicemindede og behagelige at arbejde sammen med. Fra starten har der været fokus på vores forretning, som de forstod og kunne supportere. Jonas kan sit kram, og vi… Læs mere. “Eva Gøtzsche – Egolibris.com”

Eva Gøtzsche

Dorte O. – Coaching, Træning og Sundhed

Det var en veninde, som anbefalede at jeg tog fat i Jonas Wojcik og hele hans team fra Startupkonsulten. Jeg kontaktede Jonas og har bestemt ikke fortrudt – Han er dygtig, ærlig, topprofessionel og helt… Læs mere. “Dorte O. – Coaching, Træning og Sundhed”

Dorte Ottosen

Connie Ellgaard – Hotel Propellen

Hotel Propellen har brugt Jonas Wojcik og hans team nu i snart tre års tid. Resultaterne taler for sig selv, vi har nu over 8500 der følger os på Facebook. Vi har fået God sparring,… Læs mere. “Connie Ellgaard – Hotel Propellen”

Connie Ellgaard

Vibeke Wang – Maltfabrikken

DE VARMESTE ANBEFALINGER:
Jonas Wojcik er fyldt med guldkorn og viden, som han delte med 30 kreative iværksættere i Den ny Maltfabrik i Ebeltoft. Han gav os alle gåpåmod og tricks til at begå… Læs mere. “Vibeke Wang – Maltfabrikken”

Vibeke Wang

Husk du kan booke et gratis kaffemøde

Vores anbefalinger hjælper os med at troværdigheden i vores forretning. Ydermere er anbefalinger med til at anerkende vores arbejde, som øger lysten til samarbejde for eventuelle nye kunder.

Vores anbefalinger kommer fra startups til større virksomheder, samt kunder vi har haft over en længere periode samt kortere periode.

Missionen og ambitionen er i dag at hjælpe endnu flere virksomheder mod vækst og succes igennem brugen af sociale medie-kanaler. Startupkonsulenten blev til for tre år siden og har ikke kigget sig tilbage siden. Vi har beskæftiget os med mere end 300 virksomheder i lande som Danmark, Tyskland, Finland, Norge, Sverige, Spanien og Sydafrika. Derfor mener vi at have erfaringen, som kan hjælpe dig og din virksomhed i mål med dine ambitioner.

Vores ydmyge kontor er lokaliseret på én af de hyggeligste adresser i hele Aarhus C, nemlig Klostergade. Gaden har hjemsted for flere hyggelige caféer og restauranter. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Vi vil selvfølgelig altid sætte pris på flere anbefalinger, så hvis du kan stå inde for et godt samarbejde med os, skal du være mere end velkommen til at give en anbefaling.

Det er altid en stor beslutning at hyre et bureau til at stå for sin markedsføring.

Tryghed og tillid er enormt vigtigt, og derfor skal du ikke træffe en beslutning, før du har mødt os.

Vi anbefaler altid, at kunderne kommer forbi til en uforpligtende snak, hvor vi får lov til at lytte til dig og får en forståelse af din forretning.

  • Vores indledende kaffemøder er altid GRATIS!
  • Varigheden løber over en hel time!
  • Du får en pose guldkorn med viden med fra mødet
  • Du får en ærlig vurdering af din virksomheds markedspotentiale på Facebook
  • Giv anbefalingen videre til en kollega, kunde eller kammerat som måske mangler hjælp. De kan booke et møde via knappen eller linket her: https://startupkonsulenten.dk/book-moede/