Historien bag Startupkonsulenten

Specialister i Facebook

Hvert eneste år giver mange tusinde danskere sig i kast med opstart af egen virksomhed. Dette er for at udleve drømmen om økonomisk uafhængighed, personlig succes og måske vigtigst af alt: at kunne styre sin egen tid!

På trods af de mange nyoprettede CVR-numre er konkurs, nedlukning og generelt manglende succes et uheldigt resultat for størstedelen af disse virksomheder. Dette skyldes blandt andet manglende strategi og den store konkurrence på markedet. Sidstnævnte er oftest skyld i, at virksomheder ikke kommer udover stepperne og får stadfæstet et brand.

I adskillige år har de større kapitalstærke virksomheder haft monopol på markedet, og dette skyldes blandt andet markedsføringen. Inden verden blev digital, var den trykte markedsføring omkostningsrigt og den eneste udvej for at blive set og hørt – men den tid er ovre!

Med den digitale udvikling er det blevet meget billigere at markedsføre sig. Og ikke nok med det er mulighederne for at målrette og analysere brugernes oplevelse af din markedsføring blevet skærpet. Derfor startede indehaver Jonas Wojcik i 2014 virksomheden Startupkonsulenten ApS med det formål at samle et hold af specialister i Facebook, som kunne hjælpe startups, iværksættere og vækstvirksomheder på de sociale medier.

Missionen og ambitionen er i dag at hjælpe endnu flere virksomheder mod vækst og succes igennem brugen af sociale medie-kanaler. Startupkonsulenten blev til for tre år siden og har ikke kigget sig tilbage siden. Vi har beskæftiget os med mere end 300 virksomheder i lande som Danmark, Tyskland, Finland, Norge, Sverige, Spanien og Sydafrika. Derfor mener vi at have erfaringen, som kan hjælpe dig og din virksomhed i mål med dine ambitioner.

Vi bor midt i Aarhus centrum

Vores ydmyge kontor er lokaliseret på én af de hyggeligste adresser i hele Aarhus C, nemlig Klostergade. Gaden har hjemsted for flere hyggelige caféer og restauranter. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Teamet du vil møde