Tryk på én af vores kampagneknapper og få et beskrivelse af kampagnen med det samme.

Et skræddersyet setup

Såfremt ét af ovenstående kampagnetilbud ikke dækker dit behov er du stadig velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen nedenunder og få skræddersyet et setup, som passer til dig og din virksomhed. Vi glæder os til at høre fra dig.

    Indhent tilbud

    Et uforpligtende tilbud til at komme i gang med den kampagne, som passer til lige præcis din virksomhed setup. Har man mere brug for en social medie strategi, eller brug for hjælp til udarbejdelse af content, er dette selvfølgelig også en mulighed.

    Et uforpligtende tilbud der kan give din virksomhed succes på den lange bane.

    Missionen og ambitionen er i dag at hjælpe endnu flere virksomheder mod vækst og succes igennem brugen af sociale medie-kanaler. Startupkonsulenten blev til for tre år siden og har ikke kigget sig tilbage siden. Vi har beskæftiget os med mere end 300 virksomheder i lande som Danmark, Tyskland, Finland, Norge, Sverige, Spanien og Sydafrika. Derfor mener vi at have erfaringen, som kan hjælpe dig og din virksomhed i mål med dine ambitioner.

    Vores ydmyge kontor er lokaliseret på én af de hyggeligste adresser i hele Aarhus C, nemlig Klostergade. Gaden har hjemsted for flere hyggelige caféer og restauranter. Vi glæder os til at byde dig indenfor.